Новата екранизация на Снежанка и седемте джуджета е в центъра на

...
Новата екранизация на Снежанка и седемте джуджета е в центъра на
Коментари Харесай

Новата версия на Снежанка предизвиква спорове година преди премиерата си

Новата екранизация на  " Снежанка и седемте джуджета " е в центъра на разногласия още преди да се е появила на огромния екран, заяви телевизия Военновъздушни сили. Очакваме игралната версия на класическата анимационна продукция на Disney от 1937 година през идната година, само че продукцията към този момент събира сериозни мнения и провокира разногласия в обществените мрежи. 

Въпреки че дебатите по отношение на новите версии на филмите на Дисни не са нещо ново, реакцията към новата Снежанка е изключително мощен от някои страни, отбелязва английската медия. Вижте за какво.

Коментарите на Рейчъл Зеглър за класическата анимационна версия

Голяма част от вълненията, които накараха някои от потребителите на TikTok да се засилват, са свързани с интервютата на Рейчъл Зеглър, която е в ролята на Снежанка. Коментарите на актрисата за истинската версия и режисурата на новата версия разбуниха духовете. Няколко пъти тя изясни, че е гледала " Снежанка и седемте джуджета " единствено един път и го намира за " заплашителен ". 

Според нея също по този начин оригиналът е " извънредно стар, що се отнася до дамите, които имат власт ", и че новата Снежанка ще се трансформира във " приказен водач ", като акцентът няма да е върху любовната история. Зеглъл същото така - евентуално на смешка - че принцът е като " преследвач " и в новата версия това ще се промени. 

 

 

 

Миналата година Зеглър съобщи пред Variety, че " Снежанка " е написана по този начин, че героинята няма потребност да бъде спасявана от Принца, нито мечтае за същинската обич.   

Думите на актрисата провокираха диспути в обществените мрежи - за ролята на принца в сюжета, за избора сред кариера и обич и би трябвало, който не би трябвало да стои към този момент пред дамите, тъй като към този момент " могат да имат и двете ".  

Какво се случва с джуджетата 

Ще има, или няма да има джуджета - е другият въпрос, който вълнува потребителите в обществените мрежи, откакто се появиха неофициални фотоси и информация, съгласно която джуджетата са избрани като " вълшебен същества ".

По-рано звездата от " Игра на тронове " Питър Динклидж съобщи, че концепцията в римейка да бъдат включени седем джуджета е " остаряла ", а Disney разгласи, че ще " избегне усилването на стандартите от истинския анимационен филм ".

И несъмнено, изборът на актриси

Критиките против продукцията започнаха още през 2021, когато стана ясно, че латинозвездата, която взе участие в „ Уестсайдска история “ на Стивън Спилбърг, е получила ролята на Снежанка. Тя беше определена измежду 30 000 други кандидатки за ролята, като везните се наклониха в нейна изгода с клип, в който тя пее Tonight и Me Siento Hermosa.

По-късно Рейчъл Зеглър беше обект на расистко тролене в обществените мрежи, а предишния месец се включи в X (Twitter), защото дебатите по този въпрос не престават. 

" Изключително съм признателна за любовта, която усещам от тези, които ме пазят онлайн, само че апелирам, не ме тагвайте в безсмислените полемики за кастинга. Наистина, в действителност не желая да го виждам ", написа тя. 

extremely appreciative of the love i feel from those defending me online, but please don’t tag me in the nonsensical discourse about my casting.

i really, truly do not want to see it.

so i leave you w these photos! i hope every child knows they can be a princess no matter what pic.twitter.com/AU5PjJutK5
— rachel zegler (she/her/hers) (@rachelzegler) July 15, 2023
 

Изненадващо имаше рецензии и против избора на актриса за ролята на мащехата на Снежанка - Гал Гадот, а повода - възрастовата разлика сред Снежанка и мащехата... 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by GlamGalGadot (@glamgalgadot)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР